Welkom op mijn blog.
Gezellig dat je even langs komt.
Je vind hier veel zelfgemaakte knutsels.
Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

dinsdag 9 november 2010

Onze kraam.
Hebben jullie tips over het inrichten van de kraam.
Wij weten het even niet meer.
Groetjes Brigitte

6 opmerkingen:

Elise zei

Hoi,

volgens mij ziet het het er goed uit. Wij gebruiken ook veilingkistjes. Je hebt dingen plat, maar ook wat hoger, dat geeft diepte. De laatste keer dat wij op een markt stonden liep het ook wat minder en wat wij daar hoorden is dat het op het moment overal wat minder is. Mensen geven minder snel geld uit. Wat ook helpt is dat je, of iig 1 persoon, staat achter de kraam.
En een beetje lekker weer is toch ook wel handig, maar dat heb je zelf niet in de hand.

Geef het niet, jullie spulletjes zien er goed uit!!

Groetjes Elise

Lydia zei

Volgens mij ligt het echt niet aan de kraam en aan despulletjes. Wat ziet het er allemaal leuk uit zeg!! Laat je niet ontmoedigen door zo'n tegengevallen dag, hoor, dat zou zonde zijn. Sterkte met alles.

Groetjes Lydia

Mayflower zei

Ik vind je kraam er ook fantastisch uitzien Brigitte. Wat jammer dat de verkoop tegenviel, dat kan beslist niet liggen aan de spullen die je verkoopt, want het ziet er prachtig uit.

Lieve groet, Mea

Corina zei

Dat het misschien wat tegenviel ligt in elk geval niet aan je kraam, die ziet er super uit! 't Schijnt overal wel niet zo'n storm te lopen.

Esther zei

Wauw wat hebben jullie leuke spulletjes, daar ligt het zeker niet aan. Ik hoor inderdaad van meer mensen dat het rustig op de crea markten is. Groetjes Esther.

Ingrid. zei

Ziet er prachtig uit ! 'k Zou zeker aan jullie kraam zijn blijven hangen... Misschien moet je eens in Assen gaan staan ;-)
Kan je niet verder helpen met tips , sorry...
Groetjes van Ingrid. ( Leuk trouwens die pleistermapjes ! )